☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Blomsterkumme af halv vintønde i egetræ

1.195,00 kr.

Blomsterkumme af halv vintønde
Højde: 47 cm • bredde: 70 cm

Brugt vintønde fremstillet i egetræ

Vintønden er delt i to og rundet på kanterne.

Vælg om du vil have med eller uden hul i bunden – dette ændrer ikke på prisen

Denne blomsterkumme findes også med hjul

Yderligere produktinfo

Secondhand vintønde i egetræ fra Sydeuropa. Klassisk vintønde fremstillet i eg med tøndebånd af metal, der er utrolig holdbar uanset placering. Lyder det ikke smukt? Og så har vi taget én tønde og skåret over til to smukke blomsterkummer.

Blomsterkummerne kan stå både inde og ude, hvorfor vi også har givet dig mulighed for at vælge om der skal være hul til afløb eller ej. Der ud over kan du også selv vælge om tønden skal være med eller uden hjul, hvilket er ret relevant ift. placering og planter. Nogle planter har godt af at blive kørt ind om vinteren for at undgå frost og en halv vintønde med jord og planter, flytter du ikke bare lige uden hjælpemidler.

Vintønderne er lavet i egetræ, som er et naturligt materiale, der arbejder videre, når det står. Du vil opleve at din vintønde uanset hvilket produkt, den står som nu, vil tørre og der vil opstå små sprækker mellem stavene. I din regnvandstønde skal du sørge for at der altid står lidt vand og de tønder, som også skal kunne stå indenfor i tørvejr, bestræber vi os på at forstærke så som godt som muligt, inden vi sender produktet afsted til dig.

INSPIRATION: Den halve vintønde kan jo også vendes på hovedet og stå som et rustikt og super flot havebord. Se den i galeriet med en glasplade ovenpå.

Vintøndens oprindelige mål: Liter: 225 l, Vægt: ca 55 kg, Højde: 95 cm, bredde: 70 cm

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Vægt N/A
Størrelse 70 × 47 cm
Hul i bunden (af vintønden)

,