☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Farverigt staudebed ⚘ Planteliste

495,00 kr.

Planteliste til farverigt og insektvenligt staudebed i fuld sol

Plantelisten indeholder forskellige stauder, blomsterløg og et træ til at skabe rum og højde i bedet, hvis det ønskes.

Plantelisten er udarbejdet af landskabsarkitekt Sille Schaeffer med øje for at skabe et varieret og dynamisk bed, med smukke kompositioner hele året. De udvalgte stauder har en høj nektarværdi og er gode for havens biodiversitet, ligesom samtlige planter er velegnet til det danske klima

Når du har modtaget plantelisten på mail, kan du bruge den som vejledning og indkøbsliste hos din lokale plante-leverandør

 

Yderligere produktinfo

Det farverige staudebed er et smukt blomsterhav af forskellige planter i mange farver – og et træ, hvis du ønsker rum og højde til bedet. Det farverige staudebed skal du etablere i dit højbed af cortenstål, som er placeret i fuld sol. Alle stauder i dette højbed er har en relativ høj nektarværdi, som er godt for havens insekter og sommerfugle, og dermed havens biodiversitet. Det er naturligvis vigtigt at alle stauderne i dette farverige højbed er fuldt ud hårdfør og velegnet til det danske klima.

Det farverige staudebed er sammensat efter planternes struktur, farve, form og funktion således at de samlet set skaber et varieret og dynamisk bed, med smukke kompositioner hele året. Og vigtigst af alt så er udgangspunktet at alle planterne er flerårige, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at skifte nogle af planterne ud med andre – forhør dig hos din lokale planteskole eller gartner.

Vi tror på at et staudebed er et bæredygtigt valg til din have og vi har for øje at du vælger de rigtige stauder til dit højbed fra starten og får hurtig succes, således at vi nedbringer unødig planteproduktion og impuls køb.