☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Bålgrill cortenstål🔥

1.495,00 kr.

Bålgrill med grillrist
Ø56 x H30 cm

Materiale:

  • Bålringen er fremstillet i 3mm cortenstål
  • Grillristen er i støbejern med to håndtag

Smeden anbefaler: handsker til at løfte grillristen og madolie til at smøre grillristen

Yderligere produktinfo

En bålgrill i cortenstål fra jernbede.dk er en ideel tilføjelse til din have, der kombinerer funktionalitet med et smukt og rustikt udseende. Cortenstål er et særligt materiale, der udvikler en beskyttende rustoverflade, som gør grillen modstandsdygtig over for vejr og vind.

Fordelene ved en bålgrill i cortenstål fra en dansk producent er ikke kun et praktisk redskab til madlavning, men også en smuk tilføjelse til dit udendørsområde, der inviterer til hyggelige stunder omkring bålet. Herudover er materialerne ekstremt holdbare og kan fint modstå danske vejrforhold på trods af minimal vedligehold. Den rustne overflade giver en unik og charmerende patina, der kun gør bålgrillen og oplevelsen smukkere med tiden. Og denne rustne overflade beskytter samtidig bålgrillen uden nogen form for kemikalier og er derfor også et miljøvenligt valg til din have.

Desuden fyrer du med træ i bålgrillen, og den derfor også fint som bålring, når du har grillet maden og skal have grillet skum fiduser til desert eller bare hygge ved bålet.

Bålristen er oprindeligt af det danske mærke BonFire, men det er vores egen smed der står for kombination og design af vores produkt. Detaljen med steakmønster på grillristen, synes vi passer godt til grill middagen om det er på terrassen eller i haven med picnic tæppe.

Smeden gør opmærksom på:

  • Den første rustproces kan medføre noget afløb, der kan smitte af på underlaget. Det kan derfor være en god idé at placere grillen på et passende underlag. Direkte på sandunderlag er ideel både ift. rust og ild.
  • Bålgriller i cortenstål kan være dyrere end andre materialer, men den lange levetid og det lave vedligeholdelsesbehov gør det til en god investering
Størrelse 56 × 30 cm