☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Skraldespandsskjul

Cortenstål er kendt for sit rust udseende, hvilket får skraldespandsskjulet til at passe godt ind i det udendørs miljø. Desuden har cortenstålet den fordel at udviklingen af den rustne overflade beskytter skraldespandsskjulet mod yderlige korrosion (når stål ruster igennem) og dermed er en holdbar langsigtet løsning.

Et skraldespandsskjul i cortenstål er til dig, der går op i den grønne omstilling både ift. dit affald og når det kommer til gode løsninger.

Der findes mange designmuligheder til dit skraldespandsskjul, men vi har fremstillet netop dette design for at give nem adgang til din skraldespand og samtidig skabe en synlig visuel barriere. I design processen har vi haft fokus på holdbarhed og stærke konstruktioner. Desuden har vi en overbevisning om at indelukkede skraldespande ikke er en optimal løsning ift. skadedyr – hvorfor vi har skabt et åbent skraldespandsskjul. Skraldet er gemt praktisk væk i skraldepanden, nu gælder det at få skraldespanden gemt væk med en funktionel pæn løsning.

Den funktionelle løsning med et skraldespandsskjul i cortenstål består også i at stålet er meget modstandsdygtig overfor vejrforhold, hvorfor det er ideelt til udendørsbrug året rundt. Og når du køber skraldespandsskjulet hos jernbede.dk er det gjort klar til at montere direkte i beton/fliserne, hvilket også stormsikrer skraldespandsskjulet og til dels skraldespandene afhængig af placering.

Viser et enkelt resultat