Om os

Lidt historie omkring os

En del af KV smede og maskiner

rund med sti igennem steffen arbejder
jernbede.dk er en del af smedevirksomheden KV smede og maskiner, der fremstiller og monterer alt inden for stål. jernbede.dk blev startet i 2016, som et sidekick til KV-smede, og startede med at fremstille højbede i cortenstål – i dag har vi et større sortiment til den moderne have. Virksomheden ejes og drives af Kim Vinther, som også er ham du får fat i, når du ringer og mailer til jernbede.dk Hos jernbede.dk kan du møde Kim, Bo og Steffen, der håndterer og fremstiller alle ordre på værkstedet, mens Kims kone Louise tager sig af det administrative på kontoret.

Mød teamet bag jernbede.dk

Kim startede jernbede.dk idet han opdagede en voksende popularitet inden for cortenstål. Meningen var at Kim ville lave højbede i kraftige kvalitetsmaterialer, som skulle holde i mange år – det holder vi fast i og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger derfor kun det bedste kvalitets cortenstål og anvender aldrig mindre end 3 mm tykke stålplader.

Kim Jul Vinther indehaver

Kim

Kim er uddannet smed og har 15 års erfaring inden for store og små stålkonstruktioner – så han ved hvad det drejer sig om, når du ringer til ham med din gode ide til din drømmehave. Det er også Kim, der svarer på mail, når du sender en forespørgsel ang. dit haveprojekt på specialmål.
Bo-og-Steffen2

Bo

Bo har været en del af jernbede.dk siden 2018, hvor han både er en del af produktionen på værkstedet og kører ud for at montere/stille op.

Bo-og-Steffen3

Steffen

Steffen er i lære som smed og er ligeledes en del af både produktion og montering, i det omfang han kan. Han er en sand mester med en svejser og fuld af gåpåmod.

Louise jul vinther er kims kone og står for meget af det administrenede arbejde i jernbede.dk

Louise

Louise er Kims kone og står for meget af det administrerende arbejde i jernbede.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.