☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Plantelister ⚘

Vi vil gerne hjælpe dig til at få et smukt succesfuldt bed og har derfor udviklet dette produkt i samarbejde med en dygtig landskabsarkitekt, Sille Schaeffer

Plantelisten skal guide dig til at få et succesfuldt plantebed, med planter som er udvalgte med henblik på både egenskaber og æstetik.

Forestil dig kombinationen af smukke flerårige planter i de rustrøde højbede af cortenstål, som du kan nyde år efter år hele året. Plantelisten er udarbejdet således at der er en variation i blomstringer fra tidligt forår til det sene efterår. Og ligesom planterner varierer hen over året, så gør cortenstål også i vejr og vind gennem årets fire årstider ❄️☀️🌱🍂

Vi vil gerne forhindre fejlkøb og sikre, at du får de rigtige planter til dit bed fra starten – på den  måde undgår du at spilde penge på fejlkøb og sammen kan vi hjælpes ad med at nedbringe unødvendig planteproduktion.

I plantelisten er der generelle anbefalinger til etabling og vedligehold som følges sammen med plante-leverandørens anvisninger for etablering. Ligeledes fremgår det af plantelisten, hvor mange planter du skal købe af hver pr. kvadratmeter.

Landskabsarkitekt Sille Schaeffer har sammensat 4 forskellige plantelister, hvoraf de 2 kan købes direkte her på webshoppen.

Plantelisterne er udarbejdet med fokus på former, farver, strukturer, kompositioner samt en variation i blomstringer fra tidligt forår til det sene efterår. Sille har udviklet plantelisterne med forskellige udtryk, karakterer og egenskaber, og de er nøje udvalgt til forskellige placeringer i haven.

Som landskabsarkitekt arbejder Sille med planterne i både detalje og helhed, således at der skabes nogle æstetiske smukke og sanselige plantebede, med et tydeligt arkitektonisk udtryk.

Har du et større have projekt, du har brug for professionel sparring til, så hører Sille gerne fra dig – du finder ind til hendes hjemmeside lige her

De to plantelister du kan købe her på webshoppen er:

  • Farverigt og insektvenligt staudebed i fuld sol med forskellige stauder, blomsterløg og et lille træ
  • Grønt og frodigt staudebede i delvis skygge med forskellige stauder, blomsterløg og et lille træ

Foruden de to plantelister på webshoppen har vi allerede to mere på tegnebordet:

  • Bedet i den kystnære have
  • Det nordiske staudebed 

Vil du høre mere om dem, så kontakt os direkte på jernbede@gmail.com

Levering sker via mail, hvor du modtager plantelisten til at downloade

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.