☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Bålring med bålrist 🔥

Fra 2.245,00 kr.

Bålring med bålrist
Højde 40cm

Diameter på bålring: vælg mellem tre størrelser

Materiale:

  • Bålringen er fremstillet i 3mm cortenstål og uden bund
  • Bålristen er fremstillet i støbejern og 4mm cortenstål med håndtag i træ

Yderligere produktinfo

Bål og efterår kan helt sikkert også noget! Vi har kørt denne som en sommer-kampagne, men det passer lige så godt til efteråret og udendørs hygge ved bålet.

En bålring med en bålrist er en populær og praktisk løsning til udendørs madlavning.

Bålringen er fremstillet i 3mm cortenstål, der er holdbart ift. varmepåvirkning fra bålet men også vejrbestandigt. En bålring er en god måde at forhindre spredning af ilden og er dermed en sikker løsning til bål med børn.

Bålristen er fremstillet i 4mm cortenstål, støbejern og håndtag i træ, så du ikke brænder fingrene. Selve risten er i støbejern og der kan tilberedes mad direkte på risten over bålet. Desuden er bålristen justerbar i højden over bålet, så du kan tilberede maden efter dine preferencer.

Bålringen med bålrist giver dig mulighed for at nyde et hyggeligt bål og samtidig lave mad uden for i haven. Du kan bruge den til at grille kød, fisk eller lave lækre grøntsager. Denne løsning er et godt alternativ til grillen på terrassen.

Hos jernbede.dk kan du købe bålringen og bålristen hver for sig, men vi er så begejstrede for denne løsning, at vi netop har lanceret sættet med Bålring og bålrist. Bålringen er som standard 40cm høj, fordi vi synes, det er en ideel højde til et bålsted, hvor der skal laves mad. Desuden skal bålringen være minimum 30-40 cm høj for at det giver mening med bålristen – det vil sige, at vores bålringe med højde 20cm er for lav.

Selvom en bålring er ideel, som en sikker løsning til bål med børn, skal du naturligvis altid være opmærksom på brandfare og lokale regler. Bålringen bliver ligeledes meget varm, hvorfor du ikke må flytte eller røre ved bålringen før den er helt afkølet.

Se vores simple video, hvor vi selv bruger sættet til madlavning og bålhygge

Vægt N/A
Størrelse 40 cm
Bålringens mål

, ,