☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Firkantet højbed i 4mm cortenstål ☘ Højde 50cm

Fra 1.995,00 kr.

Højde 50cm ⚘

Fremstillet i 4mm cortenstål uden bund

Farve: Rustrød efter rustprocessen, ofte stålfarvet ved levering.

Yderligere produktinfo

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Vores firkantede højbed i cortenstål med højden 50cm er perfekt til at skabe flere rum i haven og afskærmning på terrassen. Især smalle firkantede højbede med græsser er ideelle til afskærmning, hvor brede højbede i cortenstål fungerer super godt som høj køkkenhave. De høje, brede højbede skal du være opmærksom på, at du skal kunne gå på begge sider for at nå ind over.

Materialet varierer efter højden, for at skabe det skarpeste design og styrke konstruktionen. Derfor er vores lave højbed på 30cm fremstillet i 3mm cortenstål, hvor imod vores høje højbed på 50cm er fremstillet i 4mm cortenstål.

Den rustrøde farve, der varierer efter vejr og vind, står super flot til det skarpe design. Cortenstålet ruster hurtigt i overfladen, men gennemtæres meget langsomt og står derfor flot i mange år. Rust processen af højbedet sker i takt med vejr og vind, og er egentlig en beskyttelse af højbedet. Et højbed i cortenstål er vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt.

Når du modtager højbedet er det sandsynligvis ikke rustet endnu, ligesom den flotte farve vil variere i løbet af årene – et højbed i cortenstål er et naturligt produkt.

Og netop fordi stål er et naturligt materiale, kan du sagtens dyrke og plante alle slags grøntsager og planter i dit højbed af cortenstål. Er du alligevel i tvivl, er alle vores firkantede højbede i cortenstål forberedt til at blive foret med 30mm flamingo.

Vægt N/A
Størrelse N/A