☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Rundt højbed i 3mm cortenstål ☘ Ø95cm

Fra 645,00 kr.

Diameter 95cm
Højde: fra 15cm

Fremstillet i 3mm cortenstål uden bund

Farve: Rustrød efter rustprocessen, ofte stålfarvet ved levering

Vælg ring-type:

  • Du kan med fordel vælge ring-typen åbent, hvis der er tale om et eksisterende træ. Et åbent højbed leveres i ét stykke og boltes sammen på stedet, hvor du skal bruge det.
  • Et lukket højbed er svejset sammen ved levering og klar til brug med det samme.

Yderligere produktinfo

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Et rundt højbed fra jernbede.dk er ideelt til afgrænsning af buske og træer. Ligesom et rund højbed med lidt højde fx 30-40 cm også fungerer rigtig fint til krydderurter. Det giver desuden et super flot udtryk i haven at sætte flere runde højbede i en stor klase med forskellige planter.

Vi skelner mellem et lukket og åbent højbed, så vi kan tilpasse højbedet til din have.

Det vil sige – er der fx tale om et eksisterende træ eller busk, kan du med fordel vælge et åbent højbed, som leveres i ét stykke og boltes sammen på stedet. Et lukket højbed er svejset sammen inden levering og klar til brug med det samme.

Den rustrøde farve, der varierer efter vejr og vind, står super flot til det skarpe design.

Cortenstålet ruster hurtigt i overfladen, men gennemtæres meget langsomt og står derfor flot i mange år. Rust processen af højbedet sker i takt med vejr og vind, og er egentlig en beskyttelse af højbedet. Et højbed i cortenstål er vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt.

Når du modtager højbedet er det sandsynligvis ikke rustet endnu, ligesom den flotte farve vil variere i løbet af årene – et højbed i cortenstål er et naturligt produkt.

Vægt N/A
Størrelse N/A