☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Skraldespandsskjuler i cortenstål

Fra 3.495,00 kr.

Skraldespandsskjuler i cortenstål
Vælg mellem forskellige størrelser afhængig af antal skraldespande
Vi har tilpasset målene til 1-4 stk. skraldespande

Mål: Højde 112 x dybde 75 cm

Skraldespandsskjulet er fremstillet i 3mm cortenstål

Farve: rustrød efter rustprocessen, stålgrå ved levering

Inkl. skruer til at samle skjulet og til at montere i beton/fliser
Skraldespandsskjulet er ikke samlet, når du modtager det

Yderligere produktinfo

Et skraldespandsskjul fra jernbede.dk er tilpasser 1-4 skraldespande, det vil sige:

  • skraldeskjul til 1 skraldespand har målene: 80 x 75 x 112 cm (udvendig mål) (Indvendige mål: B71 x D70 x H112 cm)
  • skraldeskjul til 2 skraldespande har målene: 155 x 75 x 112 cm (udvendig mål) (Indvendige mål: B146 x D70 x H112 cm)
  • skraldeskjul til 3 skraldespande har målene: 230 x 75 x 112 cm (udvendig mål) (Indvendige mål: B221 x D70 x H112 cm)
  • skraldeskjul til 4 skraldespande har målene: 305 x 75 x 112 cm (udvendig mål) (Indvendige mål: B296 x D70 x H112 cm)

Det er naturligvis muligt at bestille et skraldespandsskjul med andre mål. Så er der tale om en special ordre og leveringstiden forlænges. Ønsker du at benytte dig af det, så send en mail til info@jernbede.dk

En skraldespandsskjuler i cortenstål er en funktionel og stilfuld løsning til de stigende krav, der er til renovation i de private hjem. Skraldespandsskjulet er fremstillet i 3mm cortenstål i et minimalistisk design, hvor der er fokus på holdbarhed og kvalitet. Endnu et plus er at det kræver minimal vedligeholdelse.

Cortenstål er kendt for sit rust udseende, hvilket får skraldespandsskjulet til at passe godt ind i det udendørs miljø. Desuden har cortenstålet den fordel at udviklingen af den rustne overflade beskytter skraldespandsskjulet mod yderlige korrosion (når stål ruster igennem) og dermed er en holdbar langsigtet løsning.

Et skraldespandsskjul i cortenstål er til dig, der går op i den grønne omstilling både ift. dit affald og når det kommer til gode løsninger.

Der findes mange designmuligheder til dit skraldespandsskjul, men vi har fremstillet netop dette design for at give nem adgang til din skraldespand og samtidig skabe en synlig visuel barriere. I design processen har vi haft fokus på holdbarhed og stærke konstruktioner. Desuden har vi en overbevisning om at indelukkede skraldespande ikke er en optimal løsning ift. skadedyr – hvorfor vi har skabt et åbent skraldespandsskjul. Skraldet er gemt praktisk væk i skraldepanden, nu gælder det at få skraldespanden gemt væk med en funktionel pæn løsning.

Den funktionelle løsning med et skraldespandsskjul i cortenstål består også i at stålet er meget modstandsdygtig overfor vejrforhold, hvorfor det er ideelt til udendørsbrug året rundt. Og når du køber skraldespandsskjulet hos jernbede.dk er det gjort klar til at montere direkte i beton/fliserne, hvilket også stormsikrer skraldespandsskjulet og til dels skraldespandene afhængig af placering.

Størrelse N/A
Udvendige mål

H112 x D75 x B80 cm, H112 x D75 x B155 cm, H112 x D75 x B230 cm, H112 x D75 x B305 cm