☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Terrassebord i stål med keramisk flise-bordplade

14.995,00 kr.

Spisebord til terrassen
Bordplade af keramisk flise
Stel af stål (sort malet)

Bredde 120cm
Længde 120cm / 200cm / 260cm

Vi arbejder på at tilbyde flere farver både i stel og bordplade.

Prisen er den samme uanset mål.

Vigtigt! 3 ugers leveringstid på dette produkt.

Yderligere produktinfo

Dette terrassebord er blevet til fordi vi ikke selv kunne finde et vi var tilfreds med. Et smukt bord i god kvalitet og flot design.

Et smukt spisebord i tidsløst design. Et simpelt og diskret stel i stål. Bordpladen er lavet af en hel keramisk flise (260 x 120 cm) med 30mm MDF-plade under, for at undgå den hule/skingre lyd, når du stiller din tallerken eller dit glas på stenflisen. Et bredt spisebord med plads til dine gæster – der kan nemt sidde fire personer på hver side, også i en behagelig terrasse stol med armlæn.

Bordet er vedligeholdelsesfrit og du kan stille dine varme gryder direkte på bordpladen. Et smukt bord som også er virkelig praktisk.

Vi havde brug for et stort bord til vores leverum udenfor, men du har måske brug for et i en anden størrelse, så det tilbyder vi dig også. Foruden det smukke sorte stel og den fantastiske grønne keramiske flise, kan du vælge præcis de farver, der passer i dit hjem – her er du nødt til at kontakte os direkte for en god dialog om hvad der passer hjem til dig. Vi bygger først bordet, når du bestiller det.

Vores produkter er produceret på vores eget værksted i Randers, Østjylland og bordet har vi selv tegnet. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde netop det smukke design, som du ønsker og samtidig bevare kvaliteten.

Størrelse 120 cm
Størrelse

120 x 120 cm, 120 x 200 cm, 120 x 260 cm