☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Rundt højbed i 3mm cortenstål ☘ Ø48cm

Fra 395,00 kr.

Diamater 48 cm ⚘
Højde fra 10cm

Fremstillet i 3mm cortenstål uden bund

Farve: Rustrød efter rustprocessen, ofte stålfarvet ved levering

Vælg ring-type (kun ved 15cm):

  • Du kan med fordel vælge ring-typen åbent, hvis der er tale om et eksisterende træ. Et åbent højbed leveres i ét stykke og boltes sammen på stedet, hvor du skal bruge det.
  • Et lukket højbed er svejset sammen ved levering og klar til brug med det samme

Yderligere produktinfo

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Vores mindste runde højbed med diameter 48cm er perfekt som blomsterbed – det er så flot med blomster i flor til det rustrøde skarpe design.

Og ellers er et rundt højbed fra jernbede.dk også ideelt til afgrænsning af buske og træer – til frugttræer anbefaler vi mindst 63 cm i diameter, for at der god plads til at vokse og så græsset rundt om ikke tager for meget energi. Desuden giver det et super fint udtryk i haven at sætte flere størrelser runde højbede i en stor klase med forskellige planter.

Vi skelner mellem et lukket og åbent højbed, så vi kan tilpasse højbedet til din have.

Det vil sige – er der fx tale om et eksisterende træ eller busk, kan du med fordel vælge et åbent højbed, som leveres i ét stykke og boltes sammen på stedet. Et lukket højbed er svejset sammen inden levering og klar til brug med det samme.

Den rustrøde farve, der varierer efter vejr og vind, står super flot til det skarpe design.

Cortenstålet ruster hurtigt i overfladen, men gennemtæres meget langsomt og står derfor flot i mange år. Rust processen af højbedet sker i takt med vejr og vind, og er egentlig en beskyttelse af højbedet. Et højbed i cortenstål er vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt.

Når du modtager højbedet er det sandsynligvis ikke rustet endnu, ligesom den flotte farve vil variere i løbet af årene – et højbed i cortenstål er et naturligt produkt.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Ring type

Åbent inkl. samlebeslag og bolter/møtriker, Lukket

Højde

15 cm, 50 cm, 10 cm