☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Halv vintønde i egetræ (delt på langs)

2.595,00 kr.

Halv vintønde
Højde: 95cm ● Bredde: 70cm / 35cm

Fremstillet af brugt vinfad i egetræ

Forstærkede tøndebånd og stave

Yderligere produktinfo

Super flot secondhand vinfad i egetræ fra Sydeuropa. Klassisk vintønde fremstillet i eg med tøndebånd af metal, der er utrolig holdbar uanset placering. Lyder det ikke smukt? Og nu har vi gjort den lidt mere petit, så der rent faktisk er plads til den i de fleste hjem. Vi har nemlig taget én vintønde og flækket den på langs, så den stadig står flot i sit kraftige udtryk, men tager knap så meget plads som en hel vintønde.

Vi ser dem især brugt som afsætsbord, et supplement til baren eller stander bord i vinkælderen. Den halv tønde, står også flot i et sæt sammen med vores barskab, som du også finder her på siden.

Når vi flækker vintønden på langs, sætter vi naturligvis forstærkninger på indersiden (og derfor kan du formentlig ikke bruge indersiden til ret meget, fordi den ikke fremstår flot). Vintønden, står stadig super flot trods forstærkning af tøndebånd og stave.

 

Vintønderne er lavet i egetræ, som er et naturligt materiale, der arbejder videre, når det står. Du vil opleve at din vintønde uanset hvilket produkt, den står som nu, vil tørre og der vil opstå små sprækker mellem stavene. I din regnvandstønde skal du sørge for at der altid står lidt vand og de tønder, som også skal kunne stå indenfor i tørvejr, bestræber vi os på at forstærke så som godt som muligt, inden vi sender produktet afsted til dig.

Vintøndens oprindelige mål: Liter: 225 l, Vægt: ca 55 kg, Højde: 95 cm, bredde: 70 cm

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Vægt 30 kg
Størrelse 35 × 70 × 95 cm