☘️ Dansk produceret - Leveret direkte til dig - 15 års erfaring ☘️

Firkantet højbed i 3mm cortenstål ☘ Højde 30cm

Fra 1.695,00 kr.

Højde: 30 cm ⚘ 

Fremstillet i 3mm cortenstål uden bund

Farve: Rustrød efter rustprocessen, ofte stålfarvet ved levering

Yderligere produktinfo

LEVERING: Vi bestræber os altid på at producere og afsende dit produkt inden for 4-6 hverdage efter ordre modtagelse

Vores firkantede højbede med højden 30cm fungerer rigtig godt som traditionel køkkenhave, hvor hele familien kan være med. De bredeste højbede i vores sortiment, skal du kunne gå på begge sider, for at nå ind over.

Sammensæt højbede i flere højder og størrelser for at opnå et lettere kuperet udtryk i den stilrene have.

Den rustrøde farve, der varierer efter vejr og vind, står super flot til det skarpe design. Cortenstålet ruster hurtigt i overfladen, men gennemtæres meget langsomt og står derfor flot i mange år. Rust processen af højbedet sker i takt med vejr og vind, og er egentlig en beskyttelse af højbedet. Et højbed i cortenstål er vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt.

Når du modtager højbedet er det sandsynligvis ikke rustet endnu, ligesom den flotte farve vil variere i løbet af årene – et højbed i cortenstål er et naturligt produkt.

Og netop fordi stål er et naturligt materiale, kan du sagtens dyrke og plante alle slags grøntsager og planter i dit højbed af cortenstål. Er du alligevel i tvivl, er alle vores firkantede højbede i cortenstål forberedt til at blive foret med 30mm flamingo.

Vægt N/A
Størrelse N/A